Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@18:22:16 GMT

خسارت ۱۰ درصدی زلزله به ۱۲ خانه در باسعیدو

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۰۷۸۵۲

خسارت ۱۰ درصدی زلزله به ۱۲ خانه در باسعیدو

علیرضا نصری صبح امروز در گفت‌وگو تلفنی با خبرنگار فارس در قشم، اظهار داشت: در پی وقوع زلزله‌های ۲۴ ساعت اخیر، ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان قشم به حالت آماده باش در آمده است.

وی افزود: در پی وقوع ۲ زلزله ۵.۵ و ۴.۵ ریشتری بامداد شنبه و یکشنبه به کلیه اعضا ستاد ماموریت رصد شرایط و حالت آماده باش داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصری تصریح کرد: تشکیل شهرستان قشم از جزایر و میزان دسترسی به امکانات، شرایط متفاوتی از سایر شهرستان‌ها را پیش روی ما قرار داده و لازم است دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی با استفاده از حداکثر امکانات موجود و بهره‌گیری از توان بخش خصوصی اهتمام ویژه‌ای برای پیشگیری و مدیریت وقایع داشته باشند.

وی با بیان این که در جریان وقوع 2 زلزله اخیر کمترین خسارت ممکن به شهرستان وارد شده، ادامه داد: هلال احمر و سایر دستگاه‌های امدادی در هماهنگی با دهیاران آماده واکنش سریع هستند و برنامه‌ریزی لازم با توجه به امکانات و منابع در دسترس انجام شد.

فرماندار شهرستان قشم اضافه کرد: گزارش تکمیلی کارشناسان و تیم‌های ارزیاب زلزله 27 دیماه نشان می‌دهد به ۱۲ خانه در باسعیدو حدود ۱۰ درصد خسارت وارد شده است.

نصری گفت:  هم اینک سه تیم آماده باش پایگاه جاده‌ای درگهان، پایگاه ساحلی شهید ذاکری

و تیم روستایی روستای گورزین که آخرین نقطه بخش مرکزی و اولین نقطه ارتباطی با بخش حرا می‌باشد در حالت آماده باش هستند و ارزیابی خسارات احتمالی زلزله صبح امروز نیز در حال انجام است.

انتهای پیام/۸۸۰۵۰

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله قشم کارشناسان بخش خصوصی آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند